Ons Aanbod

Bekijk hier al onze professionele kinderanimaties

Al onze animaties worden met de grootste passie gebracht
door onze enthousiaste artiesten.
Wij gebruiken enkel de meest kwalitatieve materialen om er voor te zorgen dat de kinderen op uw event volledig in de watten gelegd kunnen worden.

BALLONARTIEST

Ontdek hoe ballonnen tot leven komen!

Deze entertainer zorgt voor gekke creaties voor zowel kinderen als volwassenen. Al onze ballonnenartiesten hebben de meest professionele materialen zodat ieder kind met een lach een ballon mee naar huis kan nemen.

Kindergrime

Toveren met penselen

De kindergrimeuse maakt kleine kunstwerkjes op de gezichten van kindjes. Kinderen zetten spontaan hun grootste glimlach op als ze naar de spiegel kijken!

Glittertattoo's

Laat je verblinden door deze prachtige glittercreaties

De kindergrimeuse maakt kleine kunstwerkjes op de gezichten van kindjes. Kinderen zetten spontaan hun grootste glimlach op als ze naar de spiegel kijken!

Goochelaar

Verbazingwekkende magie

De perfecte randanimatie voor event. Geen konijntjes uit een hoge hoed voor hem. Zijn trucjes zijn verbazingwekkend goed. Zelfs volwassenen zijn onder de indruk van zijn magische vaardigheden. Specialiteit: kaarten.

Ballonnenworkshop

Treedt zelf binnen in de wondere wereld van ballonnen!

De kinderen kunnen zelf leren hoe je een ballon moet omtoveren tot een diertje. Inbegrepen: kwalitatieve ballonnen + pompjes + 1 ballonnenartiest + 1 animator.

Ukulele workshop

Een serenade componeren? Het kan!

Wat is er dromeriger dan het getokkel van een ukulele? Er worden 3 simpele akkoorden aangeleerd zodat ze een volledig liedje kunnen spelen. Dit is heel flexibel. Het kan in groepen van 10 kinderen.

July 29, 2011- Portland, OR- Canyon Hoops latest products.

Hoepelworkshop

Leer hoelahoepen als de beste!

Door te hoepelen leer je uw lichaam beter kennen. Verschillende technieken zal worden uitgelegd door onze hoepelprofessional. Alle leeftijden kunnen hier aan meedoen. Dit wordt gedaan in groepen van 10 tot 25 kindjes. De workshop kan zowel op een podiumact als een randanimatie zijn.

x

Actief in heel Vlaanderen
Contacteer ons0474/05.08.85